Industritekniker til opstart og drift af produktionsceller i ambitiøs vækstvirksomhed

 

Har du et ønske om et alsidigt produktionsjob, hvor du i et team får mulighed for at bringe mange sider af din uddannelse og erfaring i spil, så er du måske lige den person, vi søger.

Svanehøj udvikler, producerer og leverer nogle af verdens mest effektive deepwell/neddykkede elek­triske pumper til marine­-, olie- og gasindustrien. På fabrikken monterer og tester vi alle pumper, ligesom vi også producerer udvalg­te komponenter. Svanehøjs målsætning er at være i verdensklasse ift. frem­stilling af udvalgte komponenter samt montage og test af disse ­pumper, og som et væsentligt skridt for at nå dette investerer vi lige nu i nye maskiner og etablering af dedikerede produktionsceller, så vi kan skabe flow i produktionen og derved øge kapaciteten og nedbringe gennemløbstiden.

For at understøtte vores vækstambitioner er indkøring af flere nye maskiner i gang, ligesom yderligere investeringer i ny teknologi er planlagt eller undervejs. Endvidere har vi truffet en strategisk beslutning om at arbejde med Lean og ikke bare spredt produktionsoptimering.

 

 

Dine arbejdsområder

Som industritekniker vil du være med i opstart og drift af de planlagte produktionsceller, ligesom du får mulighed for at bringe dine optimeringskompetencer i spil ifm. arbejdet med løbende forbedringer. I produktionscellerne udføres bl.a.:

 • CNC-savning af emner
 • Flerakset CNC-bearbejdning
 • Betjening af håndteringsrobotter
 • Opretning af aksler
 • Rundslibning

 

 

Din profil

Du er kvalitetsbevidst og grundig i dit arbejde, og du har mod på at indgå i et team, hvor du både lærer og lærer fra dig, så vi løbende bliver bedre sammen. Du tager ejerskab over produktions­processen og bidrager til det gode samarbejde, så vi i fællesskab får løst opgaverne.

Derudover er du:

 • formentligt uddannet industritekniker eller maskinarbejder (evt. nyuddannet) eller alter­na­tivt har opnået lignende kvalifikationer igennem erfaring
 • god til at samarbejde og forstår vigtigheden af at standardisere processerne, så dine kolleger nemt kan overtage og fortsætte arbejdet efter dig
 • mødestabil og indstillet på at gå den ekstra mil, når det er nødvendigt
 • gerne bekendt med fremstilling af emner i rustfrit stål og gerne erfaring med én eller flere af ovennævnte produktionsteknologier
 • eventuelt på forhånd bekendt med Lean-principperne

 

Hvorfor vælge os?

 • Svanehøj er en virksomhed, hvis mål er at bidrage til en grønnere verden ved at tilbyde tekniske løsninger, som understøtter transitionen mod renere energityper
 • Du ønsker at arbejde med flere forskellige aspekter af industriteknikerfaget
 • Du bliver en del af et team, hvor I sammen har ansvaret for processen, fremfor at hver enkelt operatør har ansvar for en enkelt maskine
 • Der lyttes til dine forslag og gode ideer, så vi sammen løbende kan optimere produktionen og forbedre arbejdsgangene i produktionscellen
 • Du sætter pris på frihed under ansvar, en uformel omgangstone og dedikerede kolleger
 • Vi tilbyder gode personaleforhold som kantineordning, sundhedsforsikring og pensions­ordning.

 

Vidste du dette om Svanehøj?

 

Bæredygtighed

På Svanehøj tager vi vores del af ansvaret for at reducere CO2-udledning alvorligt. Vi forpligter os til at inkludere bæredygtighed som en del af vores ledelseskodeks og som en del af vores værdikæde.

I 2020 startede vi vores bæredygtighedsrejse ved at udvikle det første CO2-udledningsregnskab for Svanehøj. Vi vil spore vores direkte udledning af drivhusgasser i løbet af de kommende år og vurdere, hvordan vi kan bidrage væsentligt til at reducere vores egen udledning af drivhusgasser.

 

Medarbejdere og socialt ansvar

På Svanehøj arbejder vi dedikeret på at være en rummelig arbejdsplads og giver blandt andet den nødvendige fleksibilitet til at skabe job til medarbejdere med forskellige behov. Vi forpligter os også til at levere praktikpladser og lærepladser af høj kvalitet på tværs af de forskellige discipliner i vores virksomhed.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og grundstenen til vores succes. Derfor gør vi meget ud af at rekruttere de bedste kandidater og sikre, at vi har et fortsat fokus på at udvikle dem.

Som medarbejder hos Svanehøj tilbydes du en spændende og attraktiv arbejdsdag med varierende udfordringer. Samspillet mellem kolleger og ledelse er en del af vores kultur, og vi er sammen om at skabe en sund og god arbejdsplads.

I Danmark beskæftiger vi ca. 180 dygtige og dedikerede medarbejdere med jobfunktioner inden for produktion, R&D og produktionsteknik, salg, indkøb, kvalitet og administration.

 

Er du interesseret?

Har du behov for yderligere oplysninger om jobbet for at vurdere, om det er noget for dig, er du velkommen til at kontakte værkfører Jacob Krabbe på tlf. 2761 4723. Lyder jobbet som noget for dig, så send os snarest muligt din ansøgning til hr@svanehoj.com. Mærk ansøgningen ”Industritekniker”. Vi indkalder løbende til samtale, så vent ikke for længe med at sende din ansøgning.